#happyelsa

#happyelsa

Hi! Welkom bij #happyelsa. Ik ben Elsa (27), en afgelopen jaar heb ik samen met Adwin (30) de wereld ontdekt. Op 2 april 2019, de dag dat we 5 jaar samen waren, zeiden we Nederland tot ziens. We starten onze reis in Sri Lanka.

Vooraf was er weinig tot niets gepland en uiteindelijk is dit onze reisroute geworden: Na 4 fantastische weken in Sri Lanka zijn we naar Cambodja gevlogen. Daarna zijn we nog doorgereisd naar Vietnam, de Filipijnen, Maleisisch Borneo, Indonesië en Singapore. Na een half jaar was het tijd voor een nieuwe manier van reizen en vlogen we naar Australië. Daar hebben we 3 maanden met onze eigen camper door het land gereden. Dit beviel ons zo goed dat we dit kunstje in Nieuw Zeeland herhaalde. Met een nieuw busje weer 2,5 maand op pad. Om ons jaar reizen goed af te sluiten vlogen we naar Montreal om een vriendin te bezoeken, en eindigde we met een knaller: New York.

We hadden vooraf al heel wat mooie plekjes op de wereld bezocht maar waren nog nooit langer dan 4 weken samen weg geweest. Toch hebben we onze grote droom nagejaagd: samen een lange reis maken. We vonden het super leuk om onze verhalen met jullie te delen. Via de pagina reisverhalen kunnen jullie al onze avonturen terug lezen. 

De komende tijd zal ik deze pagina gebruiken om af en toe mijn gedachten met jullie te delen. Bijvoorbeeld over hoe het is om weer thuis te komen na een jaar reizen. En dat ook nog eens middenin de Corona crisis. Schrijf je hier onder aan de pagina in, als je het leuk vind om op de hoogte te blijven, zodat je automatisch een berichtje krijgt als we een iets nieuws te melden hebben.

En voor iedereen die zich afvraagt, waarom #happyelsa? Nou die # heb ik eind zomer 2015 op Instagram in het leven geroepen. Hoe meer ik de #happyelsa ging gebruiken, hoe vaker ik het in het echte leven te horen kreeg. En zo is het dus een uit de hand gelopen grapje, dat ik nu steevast gebruik bij alle leuke momenten in het leven. En wat is er nu leuker dan op wereldreis gaan? #happyelsa dus!